top of page

Om oss

PITCHAYA kommer fra kombinasjon av navnene til eierne våre. Pitsinee og Chakrith. Ordet PITCHAYA stammer fra Thailand og det betyr kunnskapsrik. Det vil si at vi har kunnskap om maten vi lager og maten vi serverer er fullt av vårt lidenskap og vår kjærlighet. Vi utvikler oss stadig, og med vårt lidenskap og kunnskap vil maten være autentisk og smakfull med høyeste kvalitet. 

Vår kokk

(Franck) Chakrith Ngiamklang, 26 år

Franck er gründer og medeier av Pitchaya Thai mat AS. 

Han har lang erfaring fra restaurantbransjen, både det europeiske kjøkkenet og det asiatiske kjøkkenet. Franck kom fra Thailand til Norge i 2012. Han har jobbet på kjøkkenet siden han var 16 år.  Franck har stor lidenskap om mat, og tok utdanning i restaurant og matfag. Han fullførte sin læretid på Strand Hotel Fevik, hvor han har begynt å jobbe som kokk i fulltid. Videre har han jobbet på Color Line. Nå har han bestemt seg til å følge sin egen drøm, og bli sin egen sjef. Målet i hans karriereliv er å åpne en autentiske og smakfulle Thai restaurant med høyeste kvalitet.

Vår daglig leder

(Pam) Pitsinee Panyayom, 27 år

Når du kommer til oss, vil du møte vår daglig leder Pam.  Pam er gründer og medeier av Pitchaya Thai mat AS. Pam kom fra Thailand til Norge i 2011.  Å bo i et nytt land har ført til at hun har blitt en "home cook" og hun er glad i å lage mat fra bunnen av. Siden har matlaging blitt hennes hobby. Hun har valgt å slutte som sykepleier for å følge hennes drøm sammen med Franck. 

6BDD412A-672F-4BF2-8315-F6ED42054B6E.JPG
bottom of page